Over mij

Als geboren en getogen Schiermonnikoogse heb ik mij altijd verbonden gevoeld met de natuur en de wereld om mij heen. Voor mij als schoonheidsspecialiste is het dan ook een heel logische keuze om te werken met natuurlijke huidverzorgingsproducten. De kracht van de natuur hoeft niet bewerkt en 'verbeterd' te worden door synthetische toevoegingen. Integendeel zelfs!

Van jongs af aan ben ik al bezig met cosmetica. Door mijn eigen jarenlange zoektocht naar verdraaglijke cosmetica ben ik noodgedwongen bezig geweest met en geïnteresseerd geraakt in de ingrediënten van cosmetica.

Dit is wat ik heb ontdekt en wil delen: cosmetica op natuurlijke basis zorgt voor rust en herstelt de balans en zorgt voor een diepe verzorging en verbetering van de huid. Met als resultaat een gezonde en stralende huid. Dat wil toch iedereen?

Mijn missie en passie: je verder helpen in het doolhof die de wereld van de huidverzorging kan zijn en mijn kennis en inzichten delen over de kracht van natuurlijke cosmetica zodat ook jij weer kunt gaan stralen. Iedereen is mooi en dat te mogen meegeven met echt resultaat is elke dag weer genieten...PUUR genieten!

Graag tot ziens in Salon Puur!

Esther Abma