Merken

Salon Puur werkt uitsluitend met kwaliteit uit de natuur. Geen synthetische toevoegingen, zoveel mogelijk biologisch en vegan. Met respect voor de aarde en mensen.

S.P.A.

Het Franse merk Société Provençale d'Aromatherapie of liefkozend S.P.A. is een 100% natuurlijk merk met biologische producten. Ze geven een intensieve verzorging van de huid door een hoog gehalte aan natuurlijke werkstoffen, de etherische oliën.

Les Gavots de Provence

Word ook verliefd op al het goede uit de Provence! De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is.

ZAO make-up

Ontdek de verzorgende make up van ZAO. Een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid. ZAO is 100% natuurlijk, biologisch en veganistisch. Dankzij een eenvoudig systeem zijn alle producten navulbaar, op weg naar zero-waste!


Altearah

Bij Altearah draait alles om evenwicht en harmonie.

"Met onze producten, onze kleuren en onze geuren willen wij jou welzijn brengen, maar dat niet alleen. Wij nodigen je uit om in de diepte te kijken, in het hart van je emoties, zodat je je leven ten volle kunt leven, met alle vreugde, vrede en vervulling die we allemaal verdienen."

Laviesage

Laviesage nutricosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.


Skin Candy

Ontharen met suikerpasta! Geen reactie meer op de warme hars want de suikerpasta is op lichaamstemperatuur. Je huid blijft mooi en minder kans op builtjes, roodheid en ingegroeide haren.